Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δείτε το τελευταίο trailer του Coco

*
Η Disney Pixar έδωσε στη δημοσιότητα το νέο trailer της ταινίας Coco. Η ταινία αναμένται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 22 Νοεμβρίου και περιγράφει το όνειρο του Miguel να γίνει ένας καταξιωμένος μουσικός και προκειμένου να το επιτύχει θα κάνει οτιδήποτε χρειαστεί.  Renée Victor, Ana Ofelia Murguía, Jaime Camil, Sofía Espinosa, Luis Valdez, Lombardo Boyar, Edward James Olmos, Alanna Ubach, Selene Luna, Alfonso Arau, Herbert Siguenza, Octavio Solis, Gabriel Iglesias, Cheech Marin και Blanca Araceli είναι το cast των ηθοποιών που δανείζουν τη φωνή τους στους χαρακτήρες της ταινίας, την σκηνοθεσία της οποίας έχει αναλάβει ο Lee Unkrich (Toy Story 3). Στη συνέχεια ακολουθεί το νεότερο trailer.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*